't West-Vlams BushcraftWeekend

Samen thuis in de natuur

 

Bushcraft West en Natuurpunt CVN nodigen je uit voor het eerste ‘West-Vlams Bushcraftweekend’. Dat gaat door van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2019 in Hopper Jeugdverblijf Merkenveld in Zedelgem. Het wordt een kampeerweekend vol natuurbeleving, met een uitgebreid aanbod aan bushcraftactiviteiten voor volwassenen en kinderen. Je bent vrijdag welkom vanaf 12 u. - het programma start om 16 u. - en zondag sluiten we af om 13 u.

 

Kom samen met familie en vrienden kamperen in het groen. Iedereen is welkom! Ondertussen kan je tal van sessies volgen, of ga je lekker chillen bij je kampvuur. Gezellig samenzijn, brood bakken, buiten slapen, efficiënt en veilig vuur maken, kampvuurkoken, lepelsnijden, vaardigheden delen, wildpluk, een bushcraftmarktje en een feestmaaltijd… Het kan allemaal. Maak van de natuur je thuis!

 

Inschrijven is noodzakelijk. De deelnameprijs bedraagt 60 euro voor iedereen vanaf 6 jaar. In die prijs zijn verblijf, verzekering, warme maaltijden op vrijdag- en zaterdagavond en de sessies inbegrepen. Nog vragen? Kijk dan zeker in ons ‘Bushcraft ABC’.

 

Het team van Bushcraft West.