Cera

In 2016 hebben wij een steunaanvraag ingediend voor de aankoop van verschiillende materialen bij Cera. De lokale adviesraad heeft ons project en missie als vzw positief gewaardeerd en we hebben een mooi bdrag gekregen van Cera.!

 

De steun van Cera gaf een ongelooflijke boost aan de uitbouw en professionalisering van onze vzw. Deze steun liet ons toe om verder duurzaam te investeren in materiaal dat een leven lang meegaat Ook zijn we overtuigd dat veel activiteiten veel beter en veiliger kunnen doorgaan en dat de ervaring van de deelnemers uiteindelijk nog positiever zal zijn dankzij deze degelijke gereedschappen en materialen.

 

Nogmaals een grote dankuwel aan Cera voor het vertrouwen en de steun aan onze vereniging !

 

 

Hieronder de missie van Cera en een link voor meer info:

 

Cera, samen investeren in welvaart en welzijn

 

Samen met zo’n 400.000 vennoten investeert Cera in onze samenleving en bouwen we aan een sterke coöperatie. Door de krachten te bundelen creëren we samen economische en maatschappelijke meerwaarde op drie vlakken:

 

- we zorgen als belangrijke aandeelhouder voor sterke fundamenten van KBC Groep

- we realiseren positieve impact in onze samenleving

- we genieten van unieke voordelen

 

Geïnspireerd door de coöperatieve waarden van F.W. Raiffeisen vormen samenwerking, solidariteit en respect voor iedereen al meer dan honderd jaar de basis voor ons ondernemerschap.

 

klik hier voor meer info over de maatschappelijke projecten dat Cera steunt