Living by Nature

Jaaropleiding


Heb je ook zin om meer dan 50 dagen compleet ondergedompeld te worden in alles wat je wilt weten over het leven in en met de natuur?

Je krijgt een volledig pakket aan cursussen met echt alles, maar dan ook alles erop en eraan! Zo leer je de natuur kennen in alle seizoenen en leer je werken met diverse soorten gereedschap. Je leert over vuur, tondel, houtsoorten, bomen, leer looien, voedsel, diersporen en nog veel meer. Daarbovenop krijg je een volle week waarin jij je volledig gaat verdiepen in allerlei ambachten en native skills, zoals het werken met bot, gewei, pees, vuursteen etc. Benieuwd naar dit avontuur? Bekijk dan de inhoud van deze unieke jaaropleiding en laat je verleiden.


InstructeursopleidingHeb je reeds de jaaropleiding bij Living By Nature volbracht, dan kom je in aanmerking voor deze unieke cursus. Wil je je skills en kennis graag verruimen en op een professionele manier delen met anderen? Droom je van een carrière in wildernis-levensvaardigheden? Dan is deze unieke opleiding wat je zoekt. Ze bevat zowel praktische als academische elementen. Het verbeteren van de hand- maar ook lesvaardigheden, het vergroten van de algemene kennis en het dieper ingaan op filosofische benaderingen, zijn allemaal evenredig aanwezig. Heb jij zin in meer? Neem hier dan een kijkje.